‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

„CZTERY PORY ROKU” Roberta Sowy

Szanowni Państwo,
oddaję w Wasze ręce książkę, która zawiera esencję przepisów mojej prawie trzyletniej współpracy z dwutygodnikiem „Party”. To wielokrotnie sprawdzone potrawy – apetyczne zupy i przystawki, łatwe i szybkie potrawy z ryb, mięsne i wegetariańskie dania główne oraz bogaty zestaw pysznych dodatków. Proste przepisy wraz z kolorowymi zdjęciami pozwalają na odtworzenie w domowej kuchni autentycznych polskich smaków i gwarantują sukces! Mam nadzieję, że propozycje potraw zainspirują zarówno doświadczonych, jak i początkujących kucharzy. Wszystkie przepisy oparte są na łatwo dostępnych składnikach. Każdy może docenić unikalne walorytej zdrowej i przepysznej kuchni. Inne książki w kuchni nie będą Wam już potrzebne.

Zawsze Wasz,

Robert Sowa