20 kwietnia 2017 roku Robert odebrał „Złoty Widelec” dla N31 restaurant & bar. Jesteśmy najlepsi w kategorii fine dining. Wśród tak dużej konkurencji na warszawskim rynku gastronomicznym, to naprawdę powód do dumy. Pięknie dziękujemy za to wyróżnienie.
Zobacz więcejZ nieskrywaną dumą i radością informujemy, że 27 listopada 2016 roku restauracja N31 by Robert Sowa otrzymała rekomendację prestiżowego Gault&Millau! Wyróżnienie słynnego, żółtego przewodnika w postaci dwóch czapek po roku działalności oznacza, że nasza praca została doceniona przez wybitne grono znawców i krytyków kulinarnych. Dziękujemy!
Zobacz więcejChwalimy się, bo mamy czym 🙂 Podczas Gali Poland 100 Best Restaurants Awards 2016, która odbyła się 15 października w Szczawnicy, Robert Sowa odebrał aż trzy nagrody. Tegoroczną edycję autorskiego konkursu Roberta „Kulinarny Talent 2016” mianowano IMPREZĄ KULINARNĄ ROKU 2016, a „Krok po kroku z Robertem Sową” została KSIĄŻKĄ KUCHARSKĄ ROKU 2016. Ale to nie wszystko… Równy […]
Zobacz więcejW sobotę, 4 czerwca 2016 roku, podczas Gali Polish Business Woman Awards N31 restaurant & bar by Robert Sowa otrzymała wyróżnienie jako najlepsza restauracja fine dining. Dziękujemy za to przemiłe wyróżnienie i z dumą chwalimy się kolejną statuetką 🙂
Zobacz więcej21 kwietnia 2016 roku odebrałem „Złoty Widelec” – nagrodę przyznaną mojej autorskiej restauracji, w ramach akcji „Warszawa od kuchni” organizowanej przez Warszawską Izbę Przedsiębiorców. Pięknie dziękuję. Jurorami akcji są eksperci z Warszawskiej Izby Przedsiębiorców oraz ze strony Partnerów, znamienite osoby ze świata kultury, polityki i mediów oraz wybrani blogerzy kulinarni z Warszawy, którzy w oparciu […]
Zobacz więcej11 kwietnia 2016 roku, podczas prestiżowej Gali „Osobowości i Sukcesy” w hotelu Courtyard by Marriott Warsaw Airport, odebrałem nagrodę „Sukces Roku 2016” przyznaną mojej autorskiej restauracji N31. To dla mnie zaszczyt i niezwykle miłe wyróżnienie dla działającej od niespełna pół roku restauracji.
Zobacz więcej17 października 2015 podczas Gali POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS 2015 w Dworze Artusa w Toruniu zostałem nagrodzony przez Poland 100 Best Restaurants w kategorii Live Cooking Tour. Od wielu lat jestem szefem wakacyjnego gotowania podczas letnich tras koncertowych, spędzając każdy weekend w różnych częściach Polski i przygotowując podczas każdej imprezy tysiące porcji dań, więc […]
Zobacz więcej„Złoty widelec" – statuetkę wręczaną przedstawicielom restauracji, docenionym w ramach akcji „Warszawa od kuchni, odebrałem 14 marca 2014 roku. To dla mnie prawdziwy zaszczyt.
Zobacz więcej26 października 2013 roku, w dniu moiuch urodzin, podczas Gali POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS by SELGROS 2013 otrzymałem dwie prestiżowe nagrody. Pierwszą z nich był tytuł TOP CHEF przyznany mi jako Osobowości Kulinarnej Roku 2013, a drugą wyróżnienie 3 widelców przyznanych w konkursie mojej restauracji. Piękny prezent urodzinowy i uhonorowanie ciężkiej pracy. Dziękuję!
Zobacz więcej