Obiad

Pieczony dorsz z salsą z papryki i kolendry

Pieczony dorsz z salsą z papryki i kolendry

Halibut pachnący wanilią, ze szparagami i sosem hollandaise

Halibut pachnący wanilią, ze szparagami i sosem hollandaise

Filety z pstrąga w prażonych migdałach podane ze szparagami i kurkami

Filety z pstrąga w prażonych migdałach podane ze szparagami i kurkami

Pieczony filet z łososia norweskiego z czosnkiem i rozmarynem podany na duszonym bobie w sosie śmietanowym

Pieczony filet z łososia norweskiego z czosnkiem i rozmarynem podany na duszonym bobie w sosie śmietanowym

Dorsz w panierce z orzechów pekan, podany na liściach szpinaku ze słodkimi ziemniakami

Dorsz w panierce z orzechów pekan, podany na liściach szpinaku ze słodkimi ziemniakami

Dorsz gotowany na parze z zieloną fasolką szparagową i sosem jogurtowo-ziołowym

Dorsz gotowany na parze z zieloną fasolką szparagową i sosem jogurtowo-ziołowym

Wątróbka cielęca smażona z cebulą, borowikami i kurkami

Wątróbka cielęca smażona z cebulą, borowikami i kurkami

Risotto z grzybami i wędzonym łososiem norweskim

Risotto z grzybami i wędzonym łososiem norweskim

Racuszki z dyni i cukinii podane z greckim jogurtem i czerwonym kawiorem

Racuszki z dyni i cukinii podane z greckim jogurtem i czerwonym kawiorem