Romantyczna kolacja

Piersi z kaczki z awokado, świeżym szpinakiem, pomarańczami i sosem vinegrette

Piersi z kaczki z awokado, świeżym szpinakiem, pomarańczami i sosem vinegrette

Cesarskie sashimi z tuńczyka i łososia norweskiego podane z emulsją z chrzanu wasabi, białą rzepą, marynowanym imbirem i sosem sojowym z ziarnami sezamu

Cesarskie sashimi z tuńczyka i łososia norweskiego podane z emulsją z chrzanu wasabi, białą rzepą, marynowanym imbirem i sosem sojowym z ziarnami sezamu

Pasztet z gęsich wątróbek na chrupiącej chałce z galaretką malinową

Pasztet z gęsich wątróbek na chrupiącej chałce z galaretką malinową

Ostrygi Belons

Ostrygi Belons

Delikatny mus z gęsi i wieprzowiny z glazurowanymi jabłkami, rozmarynem i jagodami w żubrówce

Delikatny mus z gęsi i wieprzowiny z glazurowanymi jabłkami, rozmarynem i jagodami w żubrówce

Makaron soba z dynią, szalwią, szynką parmenską i parmezanem

Makaron soba z dynią, szalwią, szynką parmenską i parmezanem

Linguine truflowe z zielonymi szparagami, pomidorami concasse, wędzonym łososiem norweskim i świeżo tartym parmezanem

Linguine truflowe z zielonymi szparagami, pomidorami concasse, wędzonym łososiem norweskim i świeżo tartym parmezanem

Krem ziemniaczany z porem, bobem i majerankiem

Krem ziemniaczany z porem, bobem i majerankiem

Zupa tajska z kurczakiem, krewetkami, mlekiem kokosowym i świeżą kolendrą

Zupa tajska z kurczakiem, krewetkami, mlekiem kokosowym i świeżą kolendrą