Jesień

Grillowany ser kozi z figami i konfiturą z czarnej porzeczki z kardamonem

Grillowany ser kozi z figami i konfiturą z czarnej porzeczki z kardamonem

Grzanki z pastą serowo-ziołową, jajecznicą i wędzoną sielawą

Grzanki z pastą serowo-ziołową, jajecznicą i wędzoną sielawą

Orientalny tuńczyk w sezamie z sosem kabayaki, chrzanem wasabi i sałatką wakame

Orientalny tuńczyk w sezamie z sosem kabayaki, chrzanem wasabi i sałatką wakame

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Dorada Królewska z młodym zielonym groszkiem

Dorada Królewska z młodym zielonym groszkiem

Mus z wątróbek drobiowych w zielonym pieprzu z galaretką malinową

Mus z wątróbek drobiowych w zielonym pieprzu z galaretką malinową

Krem z borowików aromatyzowany oliwą truflową podany z łazankami

Krem z borowików aromatyzowany oliwą truflową podany z łazankami

Marynowana perliczka z pieca podana z gruszkami w miodzie i śliwowicy z czarnym pieprzem

Marynowana perliczka z pieca podana z gruszkami w miodzie i śliwowicy z czarnym pieprzem

Orientalna zupa z grzybów leśnych ze świeżą kolendrą i ziarnami sezamu

Orientalna zupa z grzybów leśnych ze świeżą kolendrą i ziarnami sezamu