Przepisy

Duszona gicz cielęca z gremolatą

Duszona gicz cielęca z gremolatą

Comber jagnięcy z sosem miodowo-truflowym i sałatką z serem feta

Comber jagnięcy z sosem miodowo-truflowym i sałatką z serem feta

Zębacz z makaronem fettuccine i sosem czosnkowo-szafranowym

Zębacz z makaronem fettuccine i sosem czosnkowo-szafranowym

Pieczony turbot podany na ragoût z soczewicy z rozmarynem i tymiankiem

Pieczony turbot podany na ragoût z soczewicy z rozmarynem i tymiankiem

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Sataye z łososia norweskiego i tuńczyka

Sataye z łososia norweskiego i tuńczyka

Chrupiące racuszki z cukinii z ziarnami zbóż podane z jogurtem bałkańskim i wędzonym węgorzem

Chrupiące racuszki z cukinii z ziarnami zbóż podane z jogurtem bałkańskim i wędzonym węgorzem