Przepisy

Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

Grillowany ser kozi z figami i konfiturą z czarnej porzeczki z kardamonem

Grillowany ser kozi z figami i konfiturą z czarnej porzeczki z kardamonem

Filet z halibuta z kaszą pęczak, bobem i bekonem

Filet z halibuta z kaszą pęczak, bobem i bekonem

Grzanki z pastą serowo-ziołową, jajecznicą i wędzoną sielawą

Grzanki z pastą serowo-ziołową, jajecznicą i wędzoną sielawą

Orientalny tuńczyk w sezamie z sosem kabayaki, chrzanem wasabi i sałatką wakame

Orientalny tuńczyk w sezamie z sosem kabayaki, chrzanem wasabi i sałatką wakame

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Barszcz czerwony z krokietem nadziewanym kapustą i grzybami

Barszcz czerwony z krokietem nadziewanym kapustą i grzybami

Pasztet z wątróbek

Pasztet z wątróbek

Smażony filet z pstrąga z płatkami migdałów i sosem piernikowym

Smażony filet z pstrąga z płatkami migdałów i sosem piernikowym