W niedzielny wieczór, 28 października, Robert Sowa po raz dziewiąty wystąpił w roli Master Chefa programu "Kocham Cię, Polsko!". Tym razem przygotowane zostało danie rodem z Wielkopolski – pieczone ziemniaki z gzikiem.
Zobacz więcejW poniedziałek, 29 października, Robert Sowa gotował w kąciku kulinarnym programu "Pytanie na śniadanie" w TVP2. Głównym składnikiem potraw, jak na przedhalloweenowy okres przystało, była oczywiście dynia.
Zobacz więcejW środowy wieczór, 7 listopada, uczestniczyłem w MALEMEN Private Birthday Party, które odbyło się warszawskim Soho Factory.
Trendy w modzie męskiej, dobre alkohole i duuużo testosteronu 😉
We wtorkowy wieczór, 6 listopada, w Reducie Bankowej odbyła się Gala Grand Prix Magazynu WINO. Degustacji najlepszych win 2012 roku towarzyszyły równie doskonałe dania Roberta Sowy i Tomka Jakubiaka.
Zobacz więcejRuszyło wsparcie reklamowe marki Prymat w prasie. W każdej reklamie znajdziecie mistrzowskie przepisy Roberta Sowy na wspaniałe wiosenno-letnie potrawy.
Zobacz więcejW sobotę, 27 października, Robert Sowa uczestniczył w kuchnia + food film fest. Tego dnia organizatorzy zaprosili gości do świata "wielkiej kuchni", prezentując trzy filmy: "Najlepszy kucharz świata", "Ostatni walc w elBulli" i "Niebo w gębie".
Zobacz więcej5 listopada 2012 r., podczas uroczystej gali w budynku Ufficio Primo w Warszawie, wręczono nagrody laureatom dziesiątej edycji plebiscytu Róże Gali. Wykwintne menu na Galę przygotował Mistrz Robert Sowa. Catering by Restauracja Sowa&Przyjaciele.
Zobacz więcejWe wtorkowy wieczór, 23 października, byłem gościem uroczystości z okazji urodzin Food & Friends.
Zobacz więcej14 października w siódmym odcinku programu Kocham Cię, Polsko! działo się! Program poprowadził Maciej Kurzajewski, zaś Drużyny do boju wiodły tak jak zawsze kapitanki: Katarzyna Zielińskia oraz Joanna Koroniewska.
Tym razem Robert Sowa, przygotował dla nas danie z Lubelszczyzny – GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ, BOCZKIEM I GRZYBAMI LEŚNYMI.