W piątkowe przedpołudnie, 18 maja, Robert Sowa poprowadził kolejny kącik kulinarny w Dzień Dobry TVN. Tym razem w menu znalazły się: szaszłyki wegetariańskie marynowane w ziołach, grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem oraz zielone szparagi w bekonie z sosem greckim.
Zobacz więcejW czwartkowy wieczór, 31 maja, Robert Sowa współtworzył kolejny piłkarski event, tym razem w warszawskim Soho Factory. Tego wieczoru Studio Kulinarne serwowało dania kuchni wszystkich krajów uczestniczących w finałach Euro 2012.
Zobacz więcejW środę, 30 maja, Studio Kulinarne Roberta Sowy przygotowało oprawę kulinarną "piłkarskiej" imprezy, która odbyła się w Sky Box-ie na stadionie warszawskiej Legii.
Zobacz więcejWe wtorek, 22 maja, firma DERMIKA zaprezentowała nową linię kosmetyków Lily Skin. Konferencję poprowadziła Marta Kuligowska, Katarzyna Groniec umiliła ją swoim występem, a zwieńczeniem tego sympatycznego popołudnia był lekki, wiosenny lunch przygotowany przez Studio Kulinarne Roberta Sowy.
Zobacz więcejW piątek, 18 maja, Robert Sowa był gościem Radia Kolor. Tematem audycji były lunche spożywane podczas pracy i różnice kulturowe dotyczące spożywania posiłków pomiędzy Polakami, a np. Włochami czy Francuzami…
Zobacz więcejW dniach 4-5 maja 2012 roku, nad brzegiem malowniczego mazurskiego jeziora Bocznego już po raz 12 odbyła się Rydzewska Majówka. Impreza organizowana w Gospodzie pod Czarnym Łabędziem jak co roku przyciągnęła miłośników dobrej kuchni, rękodzieła artystycznego i regionalnych przysmaków.
Zobacz więcejW niedzielę, 13 maja, Robert Sowa był gościem Radia Plus. W rozmowie z futbolowymi dyletantami – Anną Zimoch i Marcinem Kotyńskim poruszany był temat 7-letniej współpracy Roberta z polską reprezentacją piłkarską.
Zobacz więcejW czwartek, 10 maja, Robert Sowa był gościem Radiowej Czwórki. Tematem rozmowy były makarony, sosy, sery, pizza…, czyli krótko mówiąc włoskie przysmaki.
Zobacz więcejW środę, 9 maja, Robert Sowa był gościem programu Cztery Pory Roku nadawanego przez Program 1 Polskiego Radia. Tematem rozmowy prowadzonej przez Zygmunta Chajzera były orzeźwiające koktajle i lekkie dania idealne na upalne dni.
Zobacz więcej