W piątkowe przedpołudnie, 4 maja, Robert Sowa ponownie przygotowywał grillowe przysmaki w Dzień Dobry TVN. Przed nami trzy ostatnie dni długiego weekendu majowego, więc Robert zaproponował widzom wariacje grillowe z karkówką w roli głównej.
Zobacz więcejW słoneczny niedzielny poranek, 29 kwietnia, Robert Sowa i Józek Seeletso opanowali kuchnię w studiu Dzień Dobry TVN. Ich dania na bazie łososia norweskiego Limito zachwyciły prowadzących, i mamy nadzieję, że widzów również…
Zobacz więcej27 kwietnia – piękny piątkowy poranek rozpoczynający dłuuuugi weekend. A jak majówka, to grillowanie. Nie może być inaczej… Dlatego Robert Sowa i Prymat przygotowali dla widzów DD TVN kolejną porcję smakowitych przepisów na dania z grilla i dodatki do grillowanych mięs.
Zobacz więcejW środę, 25 kwietnia, ALLÉVO otworzyło nowy rozdział w dziedzinie zdrowego stylu życia… Z tej okazji firma Cederroth Polska S.A. zaprosiła gości i dziennikarzy do Multikina w warszawskich Złotych Tarasach, aby podczas ALLÉVO LUNCH SHOW świętować wdrożenie marki na polski rynek.
Zobacz więcejW sobotę, 19 maja, w Galerii Focus Mall w Zielonej Górze odbyła się impreza "Wiosenne smaki z Robertem Sową". W godzinach od 13.00 do 19.00 galerią zawładnęły kulinaria.
Zobacz więcejWyjątkowe miejsca zasługują na wyjątkowe wydarzenia. Takim miejscem jest Ole! Tapas Steak Restaurant w Warszawie na ul. Brackiej 2. Pomysł na tę szczególną restaurację wziął się z wielkiej miłości właściciela do Hiszpanii i hiszpańskiej kuchni. W restauracji kładzie się szczególny nacisk na najwyższej klasy produkty, importowane bezpośrednio z Hiszpanii. Karta menu kusi takimi specjałami jak: pieczone bycze ogony, ossobuco z jelenia, policzki confit: wieprzowe, z jagnięciny mlecznej i jelenia, płynący ser owczy Torta de Canarejal, steki ze starzonej wołowiny baskijskiej, wołowiny Wagu czy tuńczyka błękitnopłetwego.
Zobacz więcejW niedzielne popołudnie, 29 kwietnia, Robert Sowa był gościem Superstacji. Piękna pogoda zachęca do spędzania czasu poza domem, na świeżym powietrzu, nic więc dziwnego, że tematem rozmowy było grillowanie.
Zobacz więcejW sobotni wieczór, 28 kwietnia, w Sali Koncertowej Opery i Filharmonii Podlaskiej odbyło się uroczyste podsumowanie konkursu Podlaska Marka Roku 2011, organizowanego przez Marszałka Województwa Podlaskiego. Robert Sowa, jako członek Grupy Eksperckiej konkursu, uczestniczył w Gali i wręczył jedną z nagród.
Zobacz więcejW piątek, 20 kwietnia, Robert Sowa zainaugurował sezon grillowy z PRYMATEM w Dzień Dobry TVN. Był to pierwszy z planowanych dziesięciu kącików kulinarnych poświęconych ulubionemu zajęciu Polaków, czyli grillowaniu. Za oknem pojawiło się słońce, więc może już w ten weekend uda się rozpocząć sezon 🙂
Zobacz więcej