W poniedziałek, 23 kwietnia, uczestniczyłem w spotkaniu z pasjonatami gotowania, którzy na co dzień zajmują się… motoryzacją. W nowoczesnych wnętrzach łódzkiego Hotelu Andel’s rozmawialiśmy o podróżach kulinarnych i o mojej przygodzie z polską reprezentacją piłki nożnej.
Zobacz więcej13 kwietnia, Robert Sowa odwiedził nowo wybudowaną fabrykę LIMITO w Grudziądzu – jeden z najbardziej nowoczesnych zakładów w Europie.
Zobacz więcejW piątek, 6 kwietnia, Robert Sowa był gościem Radia Kolor. Tematem rozmowy były wielkanocne przysmaki, przygotowywane z wykorzystaniem jajek.
Zobacz więcejWe wtorek, 10 kwietnia, Robert Sowa gościł w programie "Pytanie na śniadanie" w TVP2. Tym razem nie było mowy o kulinariach… Tematem rozmowy było ojcostwo. Czy bycie tatą to wyzwanie?
Zobacz więcej29 i 30 marca Robert Sowa wraz ze swoim kulinarnym teamem poprowadził warsztaty kulinarne. W oba dni, podczas wspólnego gotowania, zaproszeni goście pod okiem profesjonalnych kucharzy przygotowali dla siebie i innych uczestników przepyszną kolację.
Zobacz więcejW poniedziałek, 2 kwietnia, swoje 60 urodziny obchodził Kurt Scheller – jeden z najbardziej cenionych w Polsce mistrzów kulinarnych. Przez cały dzień jego Akademia Kulinarna pękała w szwach…
Zobacz więcejW niedzielę wielkanocną, 8 kwietnia 2012, Robert Sowa był gościem porannej audycji Bed and Breakfast prowadzonej przez Justynę Dżbik, nadawanej w Radiowej Czwórce. Tematem były śniadania z różnych stron świata.
Zobacz więcejW dniach 11 i 20 kwietnia, Robert Sowa ze swoim kulinarnym teamem poprowadził warsztaty, w których uczestniczyło 100 osób. Wspólne gotowanie cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Nic dziwnego, bo to nie tylko świetna zabawa, ale również… możliwość podpatrzenia najlepszych kucharzy przy pracy.
Zobacz więcejW niedzielę, 1 kwietnia, Robert Sowa poprowadził kącik kulinarny z LIMITO w Dzień Dobry TVN. Tym razem towarzyszył mu Joseph Seeletso. Co przygotował ten niezwykły kulinarny duet?
Zobacz więcej