We wtorkowy wieczór, 3 kwietnia, Roberta Sowa uczestniczył w aukcji charytatywnej zorganizowanej w Pałacu Sobańskich na rzecz Fundacji TVN "Nie jesteś sam". Przedmiotami licytacji były butelki Vody, które specjalnie na tę okazję zostały „ubrane” w kreacje zaprojektowane przez cenionych polskich projektantów mody i biżuterii.
Zobacz więcejWe wtorek, 3 kwietnia, Robert Sowa był gościem Marty Kielczyk w audycji Cztery Pory Roku nadawanej przez Program 1 Polskiego Radia. Tematem rozmowy było zbliżające się wielkimi krokami otwarcie kolejnego sezonu grillowego…
Zobacz więcej22 marca, podczas wieczornej Gali Wystawców, która odbyła się w Klubie Galop w Zielonce, Robert Sowa został uhonorowany statuetką Grand Prix MT Targi – drugą w szesnastoletniej historii targów EuroGastro. Nagrodę wręczyła osobiście Pani Prezes Urszula Potęga, dziękując Robertowi za jego zaangażowanie, wsparcie i wszelką pomoc, na którą zawsze mogła liczyć.
Zobacz więcejDrugiego dnia XVI Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, podczas konkursu Roberta Sowy "Kulinarny Talent 2012", odbyła się licytacja czekoladowych jaj, z której dochód został przeznaczony na rzecz Fundacji Jolanty Kwaśniewskiej „Porozumienie bez Barier”.
Zobacz więcejW czwartek, 22 marca, podczas Targów EuroGastro odbyła się kolejna emocjonująca bitwa o miano młodego kucharza z talentem w ramach IV edycji Konkursu Sztuki Kulinarnej Roberta Sowy "KULINARNY TALENT 2012".
Zobacz więcejBilguun Ariunbaatar i towarzysząca mu w XIII edycji "Tańca z gwiazdami" tancerka Janja Lesar, gościli w kuchni Roberta Sowy, który zapoznał ich z tajnikami kuchni polskiej.
Zobacz więcej22 marca 2012, podczas Targów EuroGastro, odbyła się kolejna emocjonująca bitwa o miano młodego kucharza z talentem w ramach IV edycji Konkursu Sztuki Kulinarnej Roberta Sowy „KULINARNY TALENT 2012”. Konkurs poprowadził wraz z Robertem Sową dziennikarz telewizyjnej Jedynki, znany m.in. z programu „Kawa czy Herbata?” – PAWEŁ POCHWAŁA, a uczestników oceniały 2 zespoły jurorów. JURY […]
Zobacz więcejW piątek, 23 marca, Robert Sowa uczestniczył w prezentacji kultury i tradycji kulinarnych Podlasia "Kuchnia pachnąca tradycją". Charakterystyczne dla tego regionu dania, tradycyjne receptury kulinarne i ciekawostki lokalnej kultury zaprezentował trzeciego dnia Targów EuroGastro 2012 szef kuchni i dyrektor gastronomii Hotelu Warszawa Spa&Resort w Augustowie – Marcin Budynek.
Zobacz więcejW poniedziałek, 12 marca, jury akceptujące w składzie: Robert Sowa, Konrad Birek i Katarzyna Michalak, wyłoniło dwunastu finalistów IV Konkursu Sztuki Kulinarnej Roberta Sowy "Kulinarny Talent 2012".
Zobacz więcej