W listopadzie pojawił się na rynku nowy produkt LIMITO – łosoś norweski wędzony na zimno. Polecamy!
Zobacz więcejW czwartek, 27 października, Robert Sowa uczestniczył w konferencji prasowej „Odkrywamy Amarantus!”, która odbyła się w warszawskiej restauracji ekologicznej Green Peas.
Zobacz więcejW czwartek, 20 października, Robert Sowa był gościem na uroczystym otwarciu 3. KUCHNIA + FOOD FILM FEST, które odbyło się w warszawskim Kinie Kultura na Krakowskim Przedmieściu 21/23.
Zobacz więcejW piątek, 30 września, Robert Sowa uczestniczył w rozmowie na temat jedzenia w kinie, którą wyemitowano na antenie Radia Kolor, w programie Dzień Dobry z Kolorem!
Zobacz więcejW czwartek, 1 września, Robert Sowa był gościem Radia ZET. Tematem rozmowy było nowe menu skomponowane dla pasażerów Polskich Linii Lotniczych LOT, które właśnie dzisiaj zaczęto serwować na pokładach samolotów polskiego przewoźnika.
Zobacz więcejW czwartek, 29 września, w Szczyrku w hotelu Orle Gniazdo odbyła się XII Ogólnopolska Konferencja Franczyzobiorców i Partnerów Handlowych Polskiej Sieci Handlowej eLDe. Na Konferencję przybyło ponad 350 gości – przedstawicieli producentów, dystrybutorów, partnerów handlowych oraz Franczyzobiorców eLDe. Robert Sowa przygotował dla zaproszonych gości pokazy kulinarne połączone z degustacją dań.
Zobacz więcejW niedzielę, 25 września, na warszawskim Torze Wyścigów Konnych Służewiec odbył się Open Family Day – największy w Polsce rodzinny festiwal kulinarno-winiarski. Nad jedną z atrakcji – quizem wiedzy kulinarnej, patronat merytoryczny objęła Fundacja Klubu Szefów Kuchni. Do zabawy, którą prowadził Robert Sowa, zgłosiło się aż 45 rodzin!
Zobacz więcejWe wtorek, 20 września, odbyła się oficjalna Konferencja Prasowa inaugurująca akcję promocyjną „Teraz pstrąg!”. W restauracji SKWER na pl. Hoovera przy Krakowskim Przedmieściu w Warszawie zaproszeni dziennikarze i przedstawiciele mediów wysłuchali informacji o samej akcji, jej założeniach kreatywnych i o głównym bohaterze – pstrągu. Nie zabrakło też wątków kulinarnych – te były prezentowane przez znanego i lubianego mistrza kulinarnego Roberta Sowę. Konferencję poprowadził Marcin Prokop.
Zobacz więcejW niedzielę, 18 września, po wakacyjnej przerwie Robert Sowa ponownie zawitał w Dzień Dobry TVN, prezentując widzom łososiowe przysmaki. Na dodatek nie sam! Wspierała go ukochana córka – Madzia. Rodzinny duet pokazał widzom, jak niezwykłe dania można przygotować z łososia norweskiego, a Magda udowodniła, że na rybach zna się równie dobrze, jak jej tata.
Zobacz więcej