W sobotę, 6 sierpnia, Robert Sowa wystapił w Telewizji Gniezno. Tematem wywiadu były potrawy serwowane przez ekipę kulinarnego mistrza podczas imprezy „Lata z Radiem”.
Zobacz więcejW sobotę, 6 sierpnia, ekipa „Lata z Radiem” odwiedziła Gniezno. Tradycyjnie już podczas imprezy serwowano pyszne „kurczakowe” dania przygotowane przez kulinarny team Roberta Sowy, przygotowano również mnóstwo atrakcji dla dzieci w wykonaniu Centrum Uśmiechu oraz część koncertową, w której wystąpiły zespoły The Beatlmen, Zakopower i Blue Café.
Zobacz więcejW środę, 3 sierpnia, Robert Sowa był gościem Romana Czejarka w audycji „Lato z Radiem”. Tematem rozmowy były oczywiście kulinaria – moda na gotowanie, ogromna popularność programów kulinarnych, poszukiwanie nowych smaków i wielkie kulinarne imprezy.
Zobacz więcejW środowe popołudnie, 3 sierpnia, Justyna Dżbik wzięła pod lupę Roberta Sowę. W swojej audycji poruszyła temat menu dla podróżnych. Z Robertem Sową rozmawiała o menu, które serwowane jest w klasie biznesowej Polskich Linii Lotniczych LOT.
Zobacz więcejZa nami kolejna sobota wakacyjnej trasy koncertowej „Lata z Radiem 2011”. Tym razem impreza odbyła się w Krynicy-Zdrój. O podniebienia zadbał jak zawsze mistrz kulinarny Robert Sowa ze swoim niezawodnym kulinarnym teamem, dzieci zabawiało Centrum Uśmiechu, a muzycznymi gwiazdami wieczoru byli: Zbigniew Wodecki, grupa The Beatlman i Blue Café.
Zobacz więcejW niedzielę 21 sierpnia, w położonym ok. 20 km od Włocławka Choceniu odbył się niedzielny piknik zorganizowany przez Urząd Gminy. Impreza podzielona była na dwa bloki tematyczne – zlot motocykli i część kulinarną prowadzoną przez Roberta Sowę.
Zobacz więcejW poniedziałek, 15 sierpnia, Robert Sowa wraz z Konradem Birkiem i Krzysztofem Baranowskim poprowadził pokazy kulinarne w Ińsku (woj. zachodniopomorskie) w ramach kampanii promocyjnej „Jedz ryby, będziesz zdrów”. Organizatorem imprezy była Lokalna Grupa Rybacka Stowarzyszenie „SIEJA”.
Zobacz więcejTakiej imprezy nie ma w żadnym innym miejscu na świecie! W minioną sobotę, 13 sierpnia, w Mielnie odbyła się IV edycja Mistrzostw Świata w Gotowaniu na Byle Czym. Już wiemy, że prawdziwi mistrzowie kulinarni potrafią przygotować pyszne dania nie tylko przy użyciu profesjonalnego sprzętu, ale również mając do dyspozycji żelazko, grzałkę, suszarkę i prostownicę do włosów.
Zobacz więcejW dniach 7 i 8 lipca Robert Sowa wraz ze swoim kulinarnym teamem zawitał w województwie pomorskim i zachodniopomorskim. Co tam robili? Już odpowiadamy…
Zobacz więcej