W środę, 8 czerwca, Robert Sowa był gościem Karoliny Rożej i Romana Czejarka w audycji Cztery Pory Roku nadawanej przez Program Pierwszy Polskiego Radia. Tematem rozmowy były lody – idealny deser na letnie upały. Robert zaproponował słuchaczom jedzenie sorbetów zamiast lodów, ponieważ są proste do przygotowania i co ważne, zawierają dużo mniej kalorii.
Zobacz więcejZapraszamy do obejrzenia kolejnej odsłony drugiej serii wideo bloga Roberta Sowy. Tym razem mistrz kulinarny pokazuje, jak lekko i wiosennie zaskoczyć mamę w Dniu Matki.
Zobacz więcejZapraszamy do obejrzenia kolejnego odcinka wideo bloga Roberta Sowy – tym razem specjalnie dla dzieci, ze słodkim akcentem. To wyjątkowe danie, które ze względu na ciekawe połączenie smaków na pewno zasmakuje i małym i dużym. To pyszna propozycja, nie tylko na Dzień Dziecka 🙂
Zobacz więcejOstatni majowy weekend Robert Sowa spędził w Trójmieście. Oprócz służbowych zobowiązań, znalazł również czas na zwiedzenie ciekawych miejsc i skosztowanie lokalnych specjałów.
Zobacz więcejW czwartek, 26 maja, Robert Sowa i Konrad Birek wypowiadali się w Superstacji o menu dla polityków. Wszystko odbywało się oczywiście w kontekście zbliżającej się wizyty Baracka Obamy w Polsce.
Zobacz więcejW niedzielę, 22 maja, w Centrum Cybernetyki w Warszawie odbyła się charytatywna aukcja Pajacyków w strojach zaprojektowanych przez największych polskich kreatorów mody. Robert Sowa, jako ambasador projektu, uczestniczył w spotkaniu, zachęcając zebranych do wspierania akcji.
Zobacz więcejW poniedziałek, 13 czerwca 2011 roku, w warszawskim Pałacu Zamoyskich odbyła się osiemnasta edycja prestiżowej imprezy „Samochód Roku Playboya 2011”. Na czerwonym dywanie, jak co roku, pojawiło się mnóstwo polskich gwiazd i celebrytów, a o podniebienia gości zadbał mistrz kulinarny Robert Sowa we współpracy z T.Deker Patissier & Chocolatier oraz firmami Limito i Lactalis.
Zobacz więcejRobert Sowa zainaugurował cykl warsztatów poświęconych sztuce gotowania. Tygodnie przygotowań, setki telefonów, umawianych spotkań, opracowywanych projektów i wreszcie się doczekaliśmy! W piątek, 20 maja, we Wrocławskim Parku Technologicznym odbyła się oficjalna inauguracja projektu Akademia Kulinarna iLunch prowadzonego przez firmę Aprowizacja sp. z o. o.
Zobacz więcejW poniedziałek, 16 maja, w warszawskim Zamku Ujazdowskim odbyła się uroczysta Gala Prix de Beauté 2011. Gospodarzami wieczoru byli: Beata Sadowska i Rafał Królikowski. Elegancki charakter wieczoru podkreślała nie tylko wyjątkowa przestrzeń Zamku, ambitny program muzyczny i wyrafinowane koktajle COSMOPOLITAN, ale również wykwintne menu, które przygotował nie kto inny, jak sam Mistrz Kulinarny Robert Sowa – postać znana wszystkim miłośnikom ambitnej kuchni na światowym poziomie.
Zobacz więcej