W dniach 4-6 marca 2011 roku w Zamku Ryn odbył się IX Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell 2011.
Zobacz więcejW dniu 4 marca Robert Sowa zasiadał w jury konkursu na Najlepszy Produkt Targowy XV Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2011.
Zobacz więcejW niedzielę, 13 lutego, Robert Sowa opowiadał słuchaczom radia Chilli ZET o swoich kulinarnych podróżach po świecie. Pierwsze na mapie były Włochy.
Zobacz więcejW środę, 16 marca, w Dworze Czarneckiego w Porosłach odbyła się prezentacja konkursowa Podlaskiej Marki Roku, tradycyjnie połączona z posiedzeniem Kapituły Konkursu. Jednym z jurorów w kategorii Smak był Robert Sowa.
Zobacz więcejW niedzielę, 13 lutego, Robert Sowa po kilkutygodniowej przerwie ponownie poprowadził kącik kulinarny w Dzień Dobry TVN. Jego gościem była Maria Niklińska.
Zobacz więcejW piątek, 4 marca, w rzeszowskim LIVE Clubie odbył się specjalny urodzinowy koncert zespołu Pectus. Imprezę poprowadził Robert Sowa, opowiadając zebranym fanom historię zespołu, jego osiągnięcia i działania od początku istnienia grupy, aż po dzień dzisiejszy…
Zobacz więcejW czwartym odcinku swojego wideo bloga Robert Sowa zaprasza na pieczonego dorsza z salsą z papryki z dodatkiem aromatycznej kolendry. Jak widać brazylijska salsa oraz salsa Roberta Sowy z papryki i kolendry to niesamowicie żywiołowy i intensywny duet idealny na trwający właśnie karnawał. Tak więc w nadchodzące dni salsa królować będzie na parkiecie i na talerzu… Kolorowe danie proponowane przez Roberta Sowę jest zdrowe, a jednocześnie bardzo pożywne. Z pewnością da nam energię niezbędną do tańca i zabawy.
Zobacz więcejW sobotę, 5 lutego br., oficjalnie ruszyła odnowiona hala Cash&Carry Bać-Pol w Rzeszowie. Uroczystość otwarcia zaszczycili swoją obecnością przedstawiciele władz samorządowych i kościoła, a dla gości przygotowano niespodziankę w postaci pokazu kulinarnego Roberta Sowy.
Zobacz więcejW środowe przedpołudnie, 9 lutego, Robert Sowa był gościem Piotra Jaconia w TVN 24. Było słodko, ponieważ tematem rozmowy była czekolada.
Zobacz więcej