W dniach 5-7 marca 2010 roku w Zamku Ryn odbył się VIII Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell 2010.
Zobacz więcejW piątek, 5 marca 2010 roku, ekipa realizująca projekt „Zdrowa Szkoła” zawitała w kolejnej szkole. Tym razem był to Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie, mieszczący się przy ul. Żołnierskiej 49.
Zobacz więcejW czwartek, 4 marca 2010, odbyło się kolejne szkolenie w ramach projektu „Zdrowa Szkoła” organizowane przez Norweską Radę ds. Eksportu Ryb i Owoców Morza, pod patronatem Klubu Szefów Kuchni.
Zobacz więcejHotel Jan III Sobieski w Warszawie ma nową, przestronną salę balową. Jej uroczyste otwarcie miało miejsce 18 lutego 2010 roku.
Zobacz więcejZa nami kolejne szkolenie zorganizowane w ramach projektu „Zdrowa Szkoła” przez Norweską Radę ds. Eksportu Ryb i Owoców Morza, pod patronatem Klubu Szefów Kuchni.
Zobacz więcejW sobotę, 27 lutego 2010 roku, w warszawskim Teatrze Polskim odbyła się wielka gala z okazji 20. urodzin radia RMF FM. Imprezę uświetniły polskie i światowe gwiazdy, które przygotowały prawdziwe muzyczne niespodzianki.
Zobacz więcejW czwartek, 25 lutego 2010, ekipa realizująca projekt „Zdrowa Szkoła” zawitała w kolejnej szkole. Tym razem był to Zespół Szkół Mechanicznych nr 2 im. Krzywoustego w Kołobrzegu, mieszczący się przy ul. Piastowskiej 5.
Zobacz więcejW poniedziałek, 22 lutego 2010 roku, rozpoczęła się „kulinarna podróż” Roberta Sowy i Grzegorza Łapanowskiego po polskich szkołach gastronomicznych. A wszystko za sprawą projektu "Zdrowa Szkoła" realizowanego przez Norweską Radę ds. Eksportu Ryb i Owoców Morza, pod patronatem Klubu Szefów Kuchni.
Zobacz więcejWe wtorkowe przedpołudnie, 23 lutego 2010 roku, Robert Sowa został zaproszony przez Romana Czejarka i Martę Kielczyk do audycji Cztery Pory Roku emitowanej w Programie I Polskiego Radia. Jak na Międzynarodowy Dzień Walki z Depresją przystało, tematem rozmowy było jedzenie dające energię, radość i pozytywne nastawienie.
Zobacz więcej