20 i 22 listopada odwiedziliśmy kolejne dwie szkoły w ramach projektu warsztatów „Przygotowanie do kariery” realizowanych przez Roberta Sowę i markę Prymat GastroLine w szkołach kształcących przyszłych kucharzy. Tym razem gotowaliśmy z młodzieżą z Zespołu Szkół Zawodowych nr 4 w Opolu oraz w Zespole Szkół nr 2 im. Aleksandra Świętochowskiego w Łukowie. W tegorocznej edycji […]
Zobacz więcejZa nami jubileuszowa, 10. edycja największego konkursu fotograficznego dla młodych artystów, VIVA! Photo Awards! 20 listopada w hali Expo XXI w Warszawie, odbyła się uroczysta gala, podczas której już po raz 10 przyznano nagrody laureatom konkursu fotograficznego VIVA! Photo Awards. O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał team Roberta Sowy we współpracy z Deli Catering. To był szczególny […]
Zobacz więcej19 listopada ekipa N31 restaurant & bar by Robert Sowa przygotowała oprawę cateringową gali wieńczącej 16 edycję plebiscytu Róże Gali, która odbyła się w warszawskim Ufficio Primo. To był bardzo elegancki i emocjonujący wieczór pełen kulinarnych niespodzianek. Organizatorom gali dziękujemy za zaufanie, a Deli Catering & GastroMagic Service za współpracę. Szczegóły: Róże Gali
Zobacz więcejCoraz bliżej święta… Zatem nadszedł czas na kampanię prasową Prymatu i Roberta Sowy, która przybliży kulinarną odsłonę Bożego Narodzenia. Mistrz kuchni podpowie, jak przygotować świąteczne dania i odpowiednio je przyprawić, aby podkreślić magię świąt. Reklamy pojawiają się na łamach popularnych tytułów kobiecych, m.in. „Gala”, „Party”, „Viva!”. Smacznych Świąt! Reklamy pojawiaja się na łamach popularnych […]
Zobacz więcej8 listopada Robert poprowadził pokazy kulinarne połączone z degustacją dań podczas targów Eurocash w gdańskim Amber Expo. W trakcie kilkugodzinnej imprezy wyserwowaliśmy łącznie 500 porcji dań. Oto dania, które wyserwowaliśmy gościom imprezy. – zupa krem z dyni z imbirem i mlekiem kokosowym podana z kolendrowym pesto i prażonymi pestkami dyni – udźce z kurczaka podane […]
Zobacz więcej8 listopada, w 40 odcinku dziewiątego sezonu programu „Doradca Smaku” Robert przygotował danie inspirowane kuchnią włoską – makaron penne z brokułami, serem gorgonzola i boczkiem. Pyszne i proste! Gorąco polecamy! Penne z brokułami w sosie serowym Składniki na 1-2 porcje: 300 g makaronu penne 2 ząbki czosnku 1 cebula ½ papryczki chili 6 suszonych pomidorów […]
Zobacz więcejW środowy wieczór, 7 listopada, w kolejnym odcinku programu „Doradca Smaku” Robert zaproponował widzom delikatne żeberka wieprzowe z garścią warzyw i suszonych owoców. Pyszne i sycące danie dla wielbicieli duszonych mięs. Życzymy smacznego! Duszone żeberka wieprzowe z suszonymi owocami Składniki: 1 kg żeberek wieprzowych 100 g wędzonego boczku 2 ząbki czosnku 1 cebula 2 marchewki […]
Zobacz więcej6 listopada, we wtorkowym „Doradcy Smaku” było bardzo słodko 🙂 Robert Sowa zaproponował bowiem delikatny domowy sernik z prażonymi jabłkami i jeżynami. Deser prezentuje się pięknie i mamy przecieki, że również świetnie smakuje. To chyba wystarczający pretekst, żeby spróbować. Mini sernik z prażonymi jabłkami Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1/3 kostki masła 2 jajka ¾ […]
Zobacz więcejZupa z białej fasoli z wędzonką i majerankiem jest wszystkim znana… A co powiecie na zupę krem z fasoli z salsą i paluszkami grissini? To propozycja, którą Robert Sowa zaprezentował w 37 odcinku programu „Doradca Smaku” wyemitowanym w poniedziałek, 5 października. Ta zupa będzie idealna na chłodne jesienne dni. Mamy nadzieję, że spróbujecie popularnej fasolówki […]
Zobacz więcej