WYDARZYŁO SIĘ…

Robert Sowa gotował podczas obchodów 600-lecia Łomży

Robert Sowa gotował podczas obchodów 600-lecia Łomży

Niedzielny obiad nad rzeką Narew? Czemu nie! 17 czerwca, w ramach jubileuszu 600-lecia nadania Łomży praw miejskich, na tutejszych bulwarach można było skosztować specjałów z grilla. Wspólna miejska biesiada na świeżym powietrzu okazała się świetnym pomysłem. Pogoda dopisała, a na grilla przybyły tłumy mieszkańców. Wyborne dania przygotowywane pod okiem mistrza Roberta Sowy smakowały wszystkim. Sławny kucharz […]

Zobacz więcej
Lato #naMAXXXa w Rybniku

Lato #naMAXXXa w Rybniku

Za nami kolejna impreza plenerowa cyklu Lato #naMAXXXa. 16 czerwca nasz kulinarny tir zaparkował w Rybniku, aby nakarmić wielotysięczne tłumy przed koncertami Feel, Margaret, Lanberry i Gromee. Imprezie towarzyszyła również ekipa JBB i miasteczka Prymat. Na każdego odwiedzającego czekała prawdziwa kulinarna przygoda – koło fortuny, kulinarny tir pod wodzą Roberta Sowy, praktyczne porady grillowe i moc konkursów, to […]

Zobacz więcej
Robert Sowa gotował na otwarciu nowego pola golfowego

Robert Sowa gotował na otwarciu nowego pola golfowego

W piątek, 15 czerwca, Robert Sowa zadbał o podniebienia gości zaproszonych na otwarcie nowego pola golfowego w Pułtusku. W menu królowały steki i hamburgery. Piękne okoliczności przyrody i smaczna kuchnia mistrza zdecydowanie przypadły do gustu uczestnikom imprezy.

Zobacz więcej
Otwarcie EVIL WARSZAWA

Otwarcie EVIL WARSZAWA

11 czerwca odbyła się wielka gala otwarcia EVIL’a WARSZAWA – nowego miejsca na mięsożernej mapie Warszawy. To kolejny po Szczecinie i Poznaniu lokal Evil Steak House. Podczas eventu Robert spotkał wielu znamienitych gości. W menu królowały oczywiście steki, a na scenie zagrali Alicja Chrzaszcz, Damian Ukeje, Tragarze… Super miejsce dla mięsożerców, życzymy powodzenia!  

Zobacz więcej
Kulinarny TIR Roberta Sowy w Szczecinie

Kulinarny TIR Roberta Sowy w Szczecinie

10 czerwca kulinarny TIR dowodzony przez Roberta Sowę, przemierzający całą Polskę pod banderą Prymatu i JBB Bałdyga przejechał setki kilometrów i zaparkował w Szczecinie. Podczas Dni Morza Robert wraz z ekipą przygotował tysiące pożywnych dań, aby publiczności wystarczyło energii na trzeci dzień zabawy i koncertów. Hitem okazały się kiełbaski z prażonymi jabłkami z żurawiną, chrzanem […]

Zobacz więcej
Kulinarny TIR Roberta Sowy na Dniach Ursynowa

Kulinarny TIR Roberta Sowy na Dniach Ursynowa

W sobotę, 9 czerwca, kulinarny TIR Roberta Sowy ponownie zagościł na warszawskim Ursynowie, aby wraz z jego mieszkańcami świętować Dni Ursynowa i rozdać prawie dwa tysiące porcji dań przygotowanych z użyciem produktów JBB Bałdyga i Prymat. Tegoroczna impreza odbyła się tradycyjnie w Parku im. Romana Kozłowskiego – Kopa Cwila/ Metro Ursynów oraz na terenie „Olkówka” […]

Zobacz więcej
Robert Sowa gotował na 85. urodzinach Koziołka Matołka

Robert Sowa gotował na 85. urodzinach Koziołka Matołka

W niedzielę, 3 czerwca, Robert Sowa wraz z ekipą kulinarnego TIRa firmy Prymat & JBB Bałdyga świętował 85 urodziny Koziołka Matołka. Impreza odbyła się oczywiście w Europejskim Centrum Bajki w Pacanowie podczas 16. Międzynarodowego Festiwalu Kultury Dziecięcej, który odwiedziło ok. 30 tysięcy osób. Miło nam, że tam byliśmy i gotowaliśmy dla tak licznego grona gości […]

Zobacz więcej
Radomszczański Festiwal Smaków z Robertem Sową

Radomszczański Festiwal Smaków z Robertem Sową

W sobotę, 2 czerwca, kulinarny TIR Roberta Sowy, Prymatu i JBB Bałdyga zagościł w Radomsku. Na gości Festiwalu Smaków odbywającego się w ramach Dni Radomska czekał  sam Robert Sowa, który wraz z ekipą przygotował i rozdał zebranym tłumnie gościom tysiące dań degustacyjnych. To było pyszne popołudnie i super impreza. Więcej informacji o Dniach Radomska znajdziecie […]

Zobacz więcej
Gastro Meeting z Robertem Sową

Gastro Meeting z Robertem Sową

29 maja w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton odbyła się III edycja konferencji Gastro Meeting, podczas której spotkali się restauratorzy z całej Polski. Celem eventu była wymiana wiedzy i doświadczeń, a także zdobywanie kontaktów biznesowych w indywidualnych spotkaniach z dostawcami dla sektora gastronomii. Punktem kulminacyjnym konferencji był wywiad z Gościem Specjalnym Wydarzenia – Robertem Sową. Rozmowę […]

Zobacz więcej