20 października, podczas Gali POLAND 10O BEST RESTAURANTS AWARDS 2017, Robert Sowa był głównym bohaterem wieczoru. W jego ręce trafiły dwa najważniejsze wyróżnienia – dla Szefa Kuchni Roku 2017 oraz dla N31 restaurant & bar jako najlepszej restauracji. Dziękujemy! Fot. Poland 100 Best Restaurants Gala i przewodnik POLAND 100 BEST RESTAURANTS to świetne podsumowanie tego, […]
Zobacz więcejW środowy wieczór, 18 października, Robert uczestniczył w gali międzynarodowego konkursu S. Pellegrino Young Chef, która odbyła się w Arkadach Kubickiego. Podczas eventu ogłoszono zwycięzcę regionalnego półfinału konkursu. Zaproszeni goście mieli okazję spróbować słynnych Momentów przygotowanych przez przewodniczącego jury – Wojciecha Modesta Amaro, a wieczór uświetnił koncert Anny Karwan. Zwycięzcą półfinału w Europie Środkowo-Wschodniej, a […]
Zobacz więcej17 i 18 października Robert Sowa z dwoma Krzysztofami (Kopcińskim i Baranowskim) zainaugurował cykl warsztatów kulinarnych realizowanych w szkołach gastronomicznych we współpracy z firmą Prymat w ramach projektu „Przygotowanie do kariery”. Pierwsze dwa spotkania z uczniami odbyły się w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Pionkach oraz w Zespole Szkół Ekonomicznych w Wodzisławiu Śląskim. W każdej […]
Zobacz więcejW sobotę, 14 października, Robert uczestniczył w 10. jubileuszowej edycji kolacji charytatywnej „Przyjaciele gotują”, która odbyła się w hotelu Vienna House andel’s Łódź. Towarzyszyli mu inni znani szefowie kuchni (m.in. Karol Okrasa, Pascal Brodnicki, Kurt Scheller, Michel Moran i Andrzej Polan), którzy podobnie jak Robert byli autorami i kulinarnymi gwiazdami poprzednich edycji kolacji. Goście honorowi […]
Zobacz więcejCzasami N31 restaurant&bar by Robert Sowa zmienia się w wielką kuchnię. Tak było w czwartek, 5 października… Warsztaty kulinarne dla zwycięzców konkursu Ambition okazały się strzałem w dziesiątkę. Wspólne gotowanie z Robertem Sową i jego kulinarnym teamem, dużo pytań i ciekawych smaków. Dziękujemy za super atmosferę 🙂 Oto kilka przemiłych komentarzy uczestników warsztatów… „Wiedza, pasja, doświadczenie, […]
Zobacz więcejW środowe popołudnie, 4 października, Robert gościł na premierze nowej książki Tomka Jakubiaka „Z miłości do lokalności”, która odbyła się w warszawskim Forcie Wino. Tomek – fajna książka. Gratulujemy! 🙂
Zobacz więcejW poniedziałek, 2 października, w N31 restaurant & bar by Robert Sowa odbyła się konferencja prasowa promująca brytyjską jagnięcinę połączona z prezentacją jej walorów smakowych. Kilka ciekawostek na temat brytyjskiej jagnięciny: – ma łagodny smak, jest soczysta i krucha; – brytyjskie owce są praktycznie w 100% karmione tylko naturalnym pokarmem, jakim jest trawa na naturalnych […]
Zobacz więcejZa nami najsłodsza gala w show-biznesie. Najsłodsza, bo „poziomkowa”, czyli premiera nowego poradnika Magdy Gessler „Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?”. Gwiazda TVN po raz kolejny wytypowała miejsca w kraju, które jej zdaniem, godne są polecenia. Z tej okazji w warszawskiej restauracji „U Fukiera” odbyła się uroczysta premiera. Na „poziomkowej gali” pojawiło […]
Zobacz więcejW niedzielę, 24 września, kulinarny tir Roberta Sowy i Prymatu zaparkował w Parku Górczewska na warszawskim Bemowie, gdzie odbywał się 11. Bieg po Nowe Życie, Jaki jest jego cel? Przede wszystkim edukacja w zakresie transplantacji narządów. Wielką misją organizatorów jest budowanie społecznego poparcia dla transplantacji, upowszechnianie oświadczeń woli oraz promowanie świadomego dawstwa narządów. Dwa razy w […]
Zobacz więcej