WYDARZYŁO SIĘ…

Przepis dnia II, odc. 12. Grillowany camembert z sałatką z sosem włoskim

Przepis dnia II, odc. 12. Grillowany camembert z sałatką z sosem włoskim

W środę, 5 marca, w "Przepisie Dnia" Robert serwował grillowany ser camembert z sałatką i sosem włoskim. Danie nie tylko pięknie wygląda, ma też inne zalety – jest pyszne i łatwe do przygotowania 🙂

Zobacz więcej
Przepis dnia II, odc. 13. Pikantna zupa pieczarkowa z imbirem

Przepis dnia II, odc. 13. Pikantna zupa pieczarkowa z imbirem

6 marca w programie "Przepis Dnia" Robert Sowa zaprezentował zupę pieczarkową z imbirem. Smaczna, pożywna, rozgrzewająca… Idealna na zimne marcowe dni.

Zobacz więcej
Przepis dnia II, odc. 8. Pieczony dorsz z sałatką z marynowanych warzyw

Przepis dnia II, odc. 8. Pieczony dorsz z sałatką z marynowanych warzyw

W czwartkowym (27 lutego) programie Przepis Dnia Robert Sowa przygotował pieczonego dorsza z sałatką z marynowanych warzyw. Warto spróbować!

Zobacz więcej
Przepis dnia II, odc. 2. Aromatyczny kurczak z kurkumą i orzechami

Przepis dnia II, odc. 2. Aromatyczny kurczak z kurkumą i orzechami

Kolejna szybka propozycja Roberta Sowy z programu "Przepis Dnia" wyemitowanego w środę, 19 lutego. Tym razem w menu zagościł aromatyczny kurczak z kurkumą i orzechami. Hmm, palce lizać!

Zobacz więcej
Przepis dnia II, odc. 1. Zapiekany makaron z sosem z sera pleśniowego

Przepis dnia II, odc. 1. Zapiekany makaron z sosem z sera pleśniowego

Makarony – smaczne i proste w przygotowaniu, a przy tym ile dają możliwości. Zapraszamy na aromatyczną wersję zapiekanego makaronu, tym razem z sosem z sera pleśniowego!

Zobacz więcej

Kuchnia jak u SOWY z najnowszym numerem PARTY

Od poniedziałku, 17 lutego, z dwutygodnikiem PARTY, można nabyć kolejną książeczkę z autorskimi przepisami Roberta Sowy. Tym razem tematem jest polska klasyka, czyli podroby. Dania jak zawsze w stylu mistrza… z pomysłem i łatwe do przygotowania.

Zobacz więcej

"Kuchnia jak u SOWY" z najnowszym numerem PARTY

Od 3 marca do nabycia kolejny numer dwutygodnika Party z książeczką kulinarną Roberta Sowy. Tym razem mistrz prezentuje swój sposób na drób… pieczony, smażony i z grilla 🙂 Smacznego!

Zobacz więcej
Już 27 marca wyłonimy kolejny Kulinarny Talent…

Już 27 marca wyłonimy kolejny Kulinarny Talent…

Oficjalnie ogłaszamy rozpoczęcie walki o udział w finale VI edycji konkursu Roberta Sowy "KULINARNY TALENT 2014"! Jeśli jesteś młodym i ambitnym kucharzem, zachęcamy do podjęcia tego kulinarnego wyzwania! Prześlij nam swoje zgłoszenie, a 4 marca dowiesz się, czy zakwalifikowałeś się do finałowej dwunastki zdolnych kucharzy, którzy pokażą, na co ich stać!

Zobacz więcej
Zapraszam na Przepis Dnia

Zapraszam na Przepis Dnia

We wszystkie dni powszednie, o godz. 12.35 i 19.15 zapraszam do TVP 1 na magazyn kulinarny Przepis Dnia. Codziennie zaprezentuję Wam inne danie i nowe inspiracje kulinarne. Smacznego!

Zobacz więcej