W środę, 5 marca, w "Przepisie Dnia" Robert serwował grillowany ser camembert z sałatką i sosem włoskim. Danie nie tylko pięknie wygląda, ma też inne zalety – jest pyszne i łatwe do przygotowania 🙂
Zobacz więcej6 marca w programie "Przepis Dnia" Robert Sowa zaprezentował zupę pieczarkową z imbirem. Smaczna, pożywna, rozgrzewająca… Idealna na zimne marcowe dni.
Zobacz więcejW czwartkowym (27 lutego) programie Przepis Dnia Robert Sowa przygotował pieczonego dorsza z sałatką z marynowanych warzyw. Warto spróbować!
Zobacz więcejKolejna szybka propozycja Roberta Sowy z programu "Przepis Dnia" wyemitowanego w środę, 19 lutego. Tym razem w menu zagościł aromatyczny kurczak z kurkumą i orzechami. Hmm, palce lizać!
Zobacz więcejMakarony – smaczne i proste w przygotowaniu, a przy tym ile dają możliwości. Zapraszamy na aromatyczną wersję zapiekanego makaronu, tym razem z sosem z sera pleśniowego!
Zobacz więcejOd poniedziałku, 17 lutego, z dwutygodnikiem PARTY, można nabyć kolejną książeczkę z autorskimi przepisami Roberta Sowy. Tym razem tematem jest polska klasyka, czyli podroby. Dania jak zawsze w stylu mistrza… z pomysłem i łatwe do przygotowania.
Zobacz więcejOd 3 marca do nabycia kolejny numer dwutygodnika Party z książeczką kulinarną Roberta Sowy. Tym razem mistrz prezentuje swój sposób na drób… pieczony, smażony i z grilla 🙂 Smacznego!
Zobacz więcejOficjalnie ogłaszamy rozpoczęcie walki o udział w finale VI edycji konkursu Roberta Sowy "KULINARNY TALENT 2014"! Jeśli jesteś młodym i ambitnym kucharzem, zachęcamy do podjęcia tego kulinarnego wyzwania! Prześlij nam swoje zgłoszenie, a 4 marca dowiesz się, czy zakwalifikowałeś się do finałowej dwunastki zdolnych kucharzy, którzy pokażą, na co ich stać!
Zobacz więcejWe wszystkie dni powszednie, o godz. 12.35 i 19.15 zapraszam do TVP 1 na magazyn kulinarny Przepis Dnia. Codziennie zaprezentuję Wam inne danie i nowe inspiracje kulinarne. Smacznego!
Zobacz więcej