W poniedziałkowy poranek, 29 kwietnia, Robert Sowa poprowadził kącik kulinarny w "Pytaniu na śniadanie". Tym razem przygotował chłodnik pomidorowy z kolendrą i pstrąga pieczonego z kaparami. Pychotka!
Zobacz więcejW niedzielę, 28 kwietnia, na antenie TVP2 wyemitowany został siódmy odcinek reality show "Życie od kuchni" prowadzonego przez Małgorzatę Ohme, z Robertem Sową pełniącym rolę gospodarza magicznej kuchni.
Zobacz więcejNie kupiliście jeszcze najnowszego numeru PARTY? Zachęcamy 🙂 W książeczce kulinarnej znajdziecie pomysły Roberta Sowy na comber jagnięcy, tort warzywny, łososia i halibuta, które warto wykorzystać podczas majówki. Pora rozpocząć sezon grillowy!
Zobacz więcejW sobotę, 20 kwietnia, Robert Sowa wraz ze swoim teamem poprowadzilł pokazy kulinarne, podczas których przygotował 500 porcji dań z łososiem norweskim, szyjkami rakowymi i krewetkami LIMITO. Było smacznie i zdrowo!
Zobacz więcejW sobotę, 6 kwietnia, Robert rozpoczął dzień z "Pytaniem na śniadanie", proponując widzom kilka przysmaków. Tym razem w kuchennych zmaganiach towarzyszyła mu Małgosia Ohme. Jak zawsze było smakowicie i… wyjątkowo wesoło. No cóż w końcu jest weekend 🙂
Zobacz więcejW poniedziałek, 8 kwietnia, Robert był gospodarzem kącika kulinarnego w "Pytaniu na śniadanie”. Tym razem przygotował pysznego łososia norweskiego z aromatyczną soczewicą i salsą verde. Smacznie i zdrowo 🙂
Zobacz więcejW czwartek, 4 kwietnia 2013 roku, Robert Sowa prezentował swoje kulinarne przysmaki w "Pytaniu na śniadanie". Tym razem były to: grillowany kozi ser z dressingiem z czarnej porzeczki i kardamonu oraz chrupiące tosty z pikantną sałatką z krewetek.
Zobacz więcejWe wtorek, 2 kwietnia, wraz z Dwutygodnikiem PARTY ukazała się kolejna (już 22), książeczka z przepisami Roberta Sowy. Tym razem mistrz kulinarny postanowił zabrać Was w kulinarną podróż po różnych kontynentach. Więcej nie zdradzimy. Zapraszamy do punktów sprzedaży prasy po PARTY z kulinarnym dodatkiem. Nie będziecie żałować 🙂
Zobacz więcejW czwartek, 28 marca, Robert Sowa był gospodarzem kącika kulinarnego Prymatu w "Pytaniu na śniadanie". Tym razem mistrz kulinarny przygotował dania z programu "Życie od kuchni" – pieczony udziec z indyka i chipsy jabłkowe aromatyzowane cynamonem. Polecamy ich spróbowanie!
Zobacz więcej