‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Cash& Carry w Rzeszowie w nowej odsłonie

 

 

Mistrz kulinarny przygotował tego dnia dwa dania - zupę grzybową z polską szynką dojrzewającą i podudzia z kurczaka z sosem ze szpinaku, sera pleśniowego i suszonych pomidorów. Osoby odwiedzające nową halę oprócz obserwowania kulinarnego show miały również możliwość degustacji przygotowanych przez Roberta Sowę dań. Każdy kto pojawił się przy stanowisku pokazowym otrzymał wraz z porcją dania "Romans kulinarny", czyli książeczkę z autorskimi przepisami Roberta Sowy. 

W dniu otwarcia oprócz atrakcji kulinarnych na klientów czekały liczne promocje i atrakcyjne rabaty. Uroczyste otwarcie zbiegło się również z premierą nowej edycji partnerskiego programu PIN.

Hala Bać-Polu została odniowiona i wyremontowana. Na powierzchni 4500 m2 dostępnych jest 8 tysięcy pozycji asortymentowych, a zakupy uprzyjemniają nowoczesne sposoby prezentacji produktów, urządzenia ekspozycyjne, oświetlenie i metody sterowania ruchem klientów.

Pozostała część obiektu jest regionalnym centrum dystrybucji obsługującym hurtowników i zlokalizowane w regionie oddziały firmy Bać-Pol. W tej części budynku zaplanowano nowoczesne doki i stąd właśnie ruszać będą w trasę samochody dostarczające zamówiony przez klientów firmy Bać-Pol towar. Dodatkowo, rzeszowskie centrum dystrybucji stanowic będzie wsparcie w zakresie zaopatrzenia oddziałów Bać-Polu w Jarosławiu i Dębicy.