W publikacji tej umieszczono wiele propozycji na świąteczne przysmaki, wigilijne rarytasy, bożonarodzeniowe obiady i kolacje, sylwestrowe specjały oraz dania karnawałowe. Znajdziecie w niej Państwo również rozdział poświęcony Norwegii i jej doskonałym naturalnym warunkom do hodowli ryb, cenne informacje na temat śledzia, rozdział poświęcony norweskiej tradycji Świąt Bożego Narodzenia oraz porady Roberta Sowy dotyczące przygotowania, marynowania i przyprawiania ryb, czyli reasumując wskazówki, jak przygotować rybę na święta, aby wydobyć z nich pełnię smaku.
Do tegorocznej edycji „Ryby na święta” dodano książeczkę „Boże Narodzenie. 108 najlepszych przepisów”, która zawiera kolejną porcję ciekawych świątecznych rarytasów z różnych stron świata (bożonarodzeniowe dania tradycyjne, mięsa, zupy oraz ciasta i ciasteczka).
Kupując serię dwóch publikacji za ok. 11 zł, zyskujecie więc Państwo ponad 200 oryginalnych przepisów i zamiast zastanawiać się, co przygotować na tegoroczne Święta, musicie jedynie rozważyć, które danie wybrać ze skarbnicy receptur.
Życzymy miłego gotowania i niezwykłych Świąt Bożego Narodzenia!