25 października w Hotelu Haston we Wrocławiu odbyła się VIII edycja konkursu "Kulinarny Rajd Mistrzów".
W pięknej i gościnnej stolicy Dolnego Ślaska nie mogło zabraknąć znakomitego jury, składającego się z wybitnych szefów i mistrzów kulinarnych. Ekspertami oceniającymi efekty pracy kucharzy byli: Jerzy Pasikowski, Robert Sowa, Marcin Budynek, Giancarlo Russo, Wiesław Bober, Theofilis Vafidis, Wojciech Harapkiewicz, Michał Chrapowicz oraz Karol Okrasa jako juror prowadzący.
Jak zwykle konkurs dostarczył wiele miłych wrażeń kulinarnych, jurorzy najwyżej ocenili ekipy z Warszawy, pierwsze miejsce zajęli szefowie z Air Port Hotel Okęcie, a drugie i trzecie miejsce Puro Hotel Warszawa Centrum.
Wieczorna Gala okazała się niespodzianką dla Roberta, który obchodził urodziny i z tej okazji Hotel Haston przygotował tort w kształcie Sowy, a goście odśpiewali "Sto lat" jubilatowi.
Tańce trwały do późnych godzin, a gościnnie wystąpił zespół Varius Manx.
Widzimy się za rok, na kolejnej edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów!
więcej szczegółów: http://www.haston.pl