Nagroda dla najlepszej restauracji w Polsce według przewodnika: „Poland 100 Best Restaurants” trafiła w ręce zwycięzcy. Robert Sowa - szef kuchni N31 restaurant & bar odebrał krajalnicę grawitacyjną firmy Bizerba GSP-H z rąk Pani Małgorzaty Piotrowskiej z firmy Gastro Magic Service, która jest partnerem firmy Bizerba.
Krajalnica firmy Bizerba otrzymała specjalną nagrodę w kategorii Produkt Roku 2017. Rozwiązanie Bizerba zostało docenione przez Klub Szefów Kuchni za swoją innowacyjność, jakość, funkcjonalność i precyzję krojenia. Ręczna krajalnica grawitacyjna wykorzystuje siłę grawitacji, a dzięki ergonomicznym, pochylonym saniom jest idealnym rozwiązaniem w przypadku ręcznego krojenia nawet ciężkich i trudnych produktów takich jak szynki długodojrzewające czy twarde sery. Dodatkowo krajalnicę GSP H można wzbogacić o powłokę Ceraclean®, która nie tylko znacznie ułatwia proces czyszczenia, lecz także gwarantuje proste doprowadzenie produktu do krojenia do noża. Krajalnicę można również wyposażyć w opcjonalny pakiet bezpieczeństwa „Illumination”, który umożliwia użytkownikowi monitorowanie stanu urządzenia. Dzięki temu niebezpieczeństwo ran ciętych zostaje znacznie ograniczone.