A było naprawdę tłoczno… W czasie trwającej ponad 7 godzin imprezy Klub odwiedziło ponad 200 osób.
Firma M&P przygotowała na ten wieczór sporo atrakcji. Za barem zawodowi barmani przygotowywali kolorowe drinki na bazie whisky. Każdy mógł spróbować i wysłuchać fachowych opinii na temat whisky BenRiach i koniaku Francois Voyer w ramach prowadzonej w czasie imprezy degustacji.
W tym dniu sala przeznaczona do szkoleń barmańskich zamieniła się w kulinarne królestwo, przepełnione bufetami bogato zastawionymi przekąskami i winem. Można też było sprawdzić się w konkursie na mistrza aromatów, a wszystko to przy rytmach szkockiej i irlandzkiej muzyki.
Na zakończenie każdy z zaproszonych gości otrzymał specjalnie przygotowany na ten dzień upominek.
Pierwsze opinie, komentarze i gratulacje gości świadczą o tym, że udało się stworzyć miejsce "z duszą". Whisky & Cognac Club powstał z pasji i miłości właściciela firmy – Mirosława Pawliny do wysokiej klasy alkoholi. Stworzył miejsce, które dało im godną oprawę i niezwykłą atmosferę.
W ramach działalności Whisky & Cognac Club organizowane będą degustacje whisky, koniaków i innych alkoholi. W przyszłości będzie tu również działać Akademia Barmanów i Sommelierów, oferująca szkolenia dla profesjonalistów i amatorów oraz Klub Miłośników Wina, dający możliwość poznania najsłynniejszych win świata, do tej pory niedostępnych na naszym rynku.
Whisky & Cognac Club, Warszawa - Wesoła ul. Trakt Brzeski 54 c
www.whiskycognac.pl
Źródło: www.newsgastro.pl