Każdego dnia na gości czekały trzydaniowe zestawy, które serwowano w godzinach 10.00-17.00. Oto dania, które serwowano w poszczególne dni...
Dzień 1 | 27 września
Sałatka z rukoli, marynowanych gruszek i orzechów
podana z plastrami wędzonej w ziołach piersi z kaczki i malinowym sosem vinaigrette
****
Policzki wołowe na purée ziemniaczano-chrzanowym,
podane z glazurowaną młodą marchewką i sosem cielęco-jabłkowym
****
Red velvet - waniliowy krem z serka wiejskiego z biszkoptem malinowo-czekoladowym
i świeżymi polskimi malinami
Dzień 2 |28 września
Terrina mięsna podana na pierniku z marynowanymi borowikami i konfiturą z jarzębiny
****
Polędwica z dorsza bałtyckiego confit podana na purée selerowym
z sosem cytrynowo-imbirowym
****
Tarta ze świeżych polskich jabłek podana na kruchym cieście z kremem migdałowym i sosem malinowo- waniliowym
Dzień 3 | 29 września
Plastry wędzonego dzika z gruszkami glazurowanymi w miodzie lipowym i śliwowicy łąckiej
podane z konfiturą z tarniny
****
Udko z polskiej kaczki confit podane z torcikiem z ziemniaków,
marynowanymi buraczkami i konfiturą figową
****
Mus czekoladowy z makaronikiem migdałowo-waniliowym podany z sosem malinowym