W piątek, 13 listopada 2015, Robert Sowa zasiadał w jury IV edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów, który odbył się w Haston City Hotel we Wrocławiu.
Organizatorem wydarzenia był Haston City Hotel wraz z Komisją Gastronomiczną Polish Prestige Hotels & Resorts, przy merytorycznym wsparciu Fundacji Klubu Szefów Kuchni.
Nad prawidłowym przebiegiem zmagań konkursowych czuwało jury w składzie: Jerzy Pasikowski, Robert Sowa, Marcin Budynek, Theofilis Vafidis oraz Karol Okrasa, jako juror prowadzący.
Oto najlepsi z najlepszych:
Miejsce I: Paweł Kubera i Kajetan Świokła | Restauracja Figa - Plewiska
Miejsce II: Przemysław Gryz i Paweł Kamiński | Hotel SPA dr Irena Eris - Polanica Zdrój
Miejsce III: Piotr Huszcz i Dariusz Cygan | Hotel Restauracja Piano - Lublin
Wszystkim serdecznie gratulujemy!
Szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie na stronie Organizatora – www.haston.pl