W Wielki Piątek, 3 kwietnia 2015, Robert Sowa był gościem audycji Chajzer na weekend! emitowanej na antenie Radia Złote Przeboje. Mistrz kulinarny opowiedział słuchaczom o tradycyjnych smakach świąt wielkanocnych i zdradził kilka pomysłów na ożywienie klasycznych przepisów świątecznych.
Robert Sowa opowiadał o... białej kiełbasie, wielkanocnym żurku, jajkach, mięsach i deserach, czyli o wszystkim tym, czego na polskim wielkanocnym stole nie może zabraknąć. Spotkanie z mistrzem kulinarnym było jedną ze specjalnych, świątecznych atrakcji przygotowanych przez Radio Złote Przeboje, ale nie jedyną...
W sobotnim programie „Fajne przez poufne w Radiu Złote Przeboje!”, nadawanym w godz. 10.00-12.00, Marzena Rogalska rozmawiała z Kubą Wesołowskim, aktorem występującym m.in. w nowym serialu „Strażacy”. A niedzielne świąteczne śniadanie Jarek Budnik i Piotr Jaworski zjedli w domu Roberta Janowskiego – audycji „Śniadanie u gwiazdy” można było słuchać w godzinach 10.00-12.00.
Oprócz tego Złote Przeboje zapewniły słuchaczom dużo dobrej muzyki, tworzącej świąteczną, radosną atmosferę. Na antenie odbywał się także konkurs „Wielkanocny koszyk od Radia Złote Przeboje”.
Więcej informacji o świątecznych propozycjach Radia Złote Przeboje i zawsze aktualne informacje na: www.zloteprzeboje.pl
źródło: AGORA