W skomponowanym przez Roberta Sowę menu znalazły się trzy ciekawe propozycje: wiosenna zupa marchewkowa aromatyzowana imbrem z prażonymi migdałami, wielkanocne polędwiczki wieprzowe w kruszonce z jajka i białej kiełbasy podane z sosem z żuru staropolskiego oraz filety z dorsza z jabłkami i gruszkami glauzrowanymi miodem i śliwowicą.
Gwiazdą towarzyszącą była Monika Goździalska – finalistka pierwszej edycji programu „Master Chef” i właścicielka popularnego bloga kulinarnego Modelowa Kuchnia. W trakcie wydarzenia została także zaprezentowana bogata oferta kulinarna restauracji znajdujących się na terenie galerii, a najmłodsi tworzyli przepiękne muffinki. Jednym słowem, było... przepysznie!
To była kolejna wspólna realizacja z EXTOMUSIC Event Agency | www.extomusic.com. Dziękujemy całej ekipie, która jak zawsze stanęła na wysokości zadania i zadbała o najdrobniejsze szczegóły.
Fot. Filip Śleziona | impact-photo.pl