‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Wspomnienia Maćka Kuronia w Radiowej Trójce

 

Przypomniał sobie i słuchaczom wspólnie zrealizowane projekty. Liczne trasy grillowe, festiwale Sielawa Blues, gotowanie w programie "Gotuj z Kuroniem", dwa rekordy Guinessa- za największą grillowaną rybę oraz przygotowanie największego symbolu Euro z sushi - to tylko niektóre z nich. 
 
Robert podkreślił również, że Maciej Kuroń był człowiekiem bardzo optymistycznie nastawionym do życia, miał wielkie serce, był ciepły i wrażliwy, zawsze skory do pomocy. Darzył ludzi ogromną miłością i szacunkiem. Był to doskonały kucharz, który z lekkością poruszał się w kuchni i nad wyraz umiejętnie łączył składniki, komponując niesamowite dania. Ale przede wszystkim był cudownym człowiekiem. Braci kucharskiej zawsze brakować będzie jego optymizmu i dobrego humoru.