‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Robert Sowa na targach Pyszna Polska

W sobotę, 3 czerwca w godzinach Robert poprowadził pokazy kulinarne połączone z degustacją dań podczas targów Pyszna Polska 2017 we wrocławskiej Hali Stulecia.

Wraz ze swoim kulinarnym teamem Robert przygotował i wyserwował do degustacji 400 porcji dań. W menu znalazły się tego dnia: krem z marchewki z mlekiem kokosowym i kolendrą, polędwica z dorsza z sosem z ogórków kiszonych i koperkiem, wolno gotowane policzki wieprzowe z boczniakami i warzywami oraz żeberka na ragoût z soczewicy i pomidorów z kuminem.

Podczas targów Robert oceniał również dania w konkursie dla restauratorów i hoteli, a także podpisywał swoją najnowszą książkę na stoisku Wydawnictwa Edipresse.

Dziękujemy Wrocławowi za gościnę - to były naprawdę miłe chwile. Czekamy na kolejne wspólne projekty. Do zobaczenia :)


W dniach 2-4 czerwca na targach zaprezentowali się właściciele restauracji, hoteli, pensjonatów, szefowie kuchni, producenci żywności, producenci i dystrybutorzy sprzętu i wyposażenia dla gastronomii i hotelarstwa, firmy cateringowe oraz wielu innych wystawców z wszystkich obszarów obsługujących sektory HoReCa.

Pyszna Polska 2017 łączy charakter targów branżowych oraz eventu z niezwykłą ofertą spędzenia wolnego czasu, nieograniczoną możliwością odbycia osobistych rozmów, zasięgnięcia porad specjalistów i uwiecznienia swojej marki.

Szczegóły na stronie: wroctargi.pl